Kubilay İlkokulu

Vizyon: Mutlu, özgüvenli, küresel düşünen bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, laik bilgi toplumu özelliklerini taşıyan demokratik çağdaş, lider özelliklerine sahip, okuduğu okula ve devletine bağlılık duygusu gelişmiş, kendine yetebilen ve özgüvenli bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz öğrencilerimizin 21.yüzyıl da ülkemizin hak ettiği yeri almasını sağlayacak donanıma sahip bireyler olarak yetişmelerini sağlayacak beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri:
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://menemenkubilayilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Ziya Gökalp Cd. Mermerli Mh. Menemen İZMİR

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - Okulumuz ilçe merkezinde olup, Cumhuriyet Meydanı´nın karşısındadır.

Adres - Ziya Gökalp Cd. Mermerli Mh. Menemen İZMİR

Ulaşım İzmir´den metro, dolmuş veya özel araç ile ulaşım sağlanabilir.Metro istasyonuna 10 dakikalık yürüyüş mesafesindedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Menemen ilçesi İzmir´e 33 km. uzaklıktadır. Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır.